Aanmelden voor de yogalessen

Naschools aanbod

Heb je via de nieuwsberichten van jouw school gelezen over het naschoolse aanbod en wil je meedoen met een  yogacursus op jouw school?

Of wil je een kinderyoga cursusaanbod naar je eigen school halen?

Vul dan het aanmeldingsformulier in of stuur een mailtje naar info@kinderyoga-kleine-indiaan.nl. Scholen die belangstelling hebben voor het naschoolse aanbod van Kleine Indiaan kunnen verdere informatie opvragen via hetzelfde mailadres.

 

Aanbod Soulbalance

Wil je je aanmelden voor een yoga cursus bij centrum Soulbalance in Broek op Langedijk, stuur dan een bericht naar info@kinderyoga-kleine-indiaan.nl of vul het  aanmeldingsformulier in. Vermeld daarbij dat het een yogacursus bij Soulbalance betreft.

Kijk voor meer info over de eerstvolgende cursus op www.soulbalance.nl 

 

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen als je gewoon wat meer wilt weten over kinderyoga en/of als je wilt weten of dit iets zou kunnen zijn voor je eigen kind.  Wil je graag een telefonisch kennismakingsgesprek, bel dan naar Miranda.   Tel. 06 36108337. 

 

Op het aanmeldingsformulier hiernaast kun je je kind aanmelden voor de yogacursus bij jullie in de omgeving/op school. Vermeld graag bij een cursus van het naschoolse aanbod welke school/welke cursus het betreft.